Flori #pentruArad
31.03.2021

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public cu privire la lădițele cu flori de sezon amplasate pe spațiul verde din fața Palatului Administrativ, Primăria Municipiului Arad face precizarea că minunatele zambile și lalele au fost oferite  de unul dintre grădinarii cu tradiție din Arad, din dorința acestuia de a înfrumuseța centrul orașului. Aceste  flori au fost donate temporar pentru decorare, cu condiția ca după perioada de inflorescență bulbii să fie returnați donatorului în recipientele în care au fost primite, Primăria trebuind să-și asume doar amplasarea și udarea acestora.

Ținem să-i mulțumim pe această cale celui care în aceste vremuri dificile a dat dovadă de generozitate și iubire față de orașul natal, decorând kilometrul 0 cu cele mai frumoase flori de primăvară. 

Regretăm că gestul său face acum subiectul unor ironii care nu-și au locul și rostul. Le mulțumim celor care seară de seară vin pe platoul din fața Palatului Administrativ pentru a se bucura de tabloul multicolor pe care-l oferă aceste flori. 

Precizăm că decorarea spațiului verde cu aceste flori nu a implicat nicio cheltuială din bugetul local.