Finala Ligii Naționale: FCC Baschet UAV Arad si CSM Constanța se Vor Confrunta pentru Trofeu
09.04.2024

Sepsi Eliminată în Semifinale, CSM Constanța și FCC Baschet UAV Arad Acced în Finală

După o serie  plină de tensiune, vicecampioana CSM Constanța și FCC Baschet UAV Arad au obținut biletele pentru finala Ligii Naționale, eliminând formațiile CSM Târgoviște și respectiv campioana en-titre, Sepsi Sfântu Gheorghe.


CSM Constanța și-a Asigurat Locul în Finală în Fața CSM Târgoviște

CSM Constanța a câștigat meciul decisiv împotriva echipei CSM Târgoviște, impunându-se cu scorul de 71-66 (38-37). Cu această victorie, CSM Constanța s-a calificat în finală cu un scor general de 2-1, după ce în primele două partide a câștigat un meci și a pierdut unul.


FCC Baschet UAV Arad  Surclasează campioana

Pe de altă parte, FCC Baschet UAV Arad a produs o surpriză în semifinale, eliminând campioana Sepsi Sfântu Gheorghe. Echipa din Arad s-a impus în meciul decisiv cu scorul de 72-63 (29-22), adjudecându-și astfel calificarea în finală cu un scor general de 2-1.


Finala Ligii Naționale Se Desfășoară între 14-27 Aprilie

Finala Ligii Naționale se va desfășura în sistemul "cel mai bun din cinci partide", între 14 și 27 aprilie. CSM Constanța și FCC Baschet UAV Arad se vor confrunta pentru trofeu într-un spectacol al baschetului românesc, încercând să-și adjudece titlul suprem în competiția de anul acesta.