Festivalul Underground: "Întâmplări stranii în Arad" - Un Spectacol Inedit în Tramvai
05.06.2024

Festivalul Underground continuă mâine cu un spectacol inedit: "Întâmplări stranii în Arad" al Teatrului Apropo, care se joacă în tramvai! Organizatorul, Ovidiu Balint, directorul Hub-ului Cultural Marta, promite o aventură pe cinste pentru arădeni.


Detalii despre Spectacol

Spectatorii sunt așteptați pe terasa fostului Hazard/Ioda Cafe de pe Bulevardul Revoluției (centru), exact la ora 16:04. Plecarea spre tramvai se va face din 7 în 7 minute, primul la 16:04, următorul la 16:11, 16:18, 16:25, 16:32... până la 16:53. Tramvaiul va pleca la 17:00, urmând traseul de la stația de tramvai înainte de Podgoria până la stația Fortuna calea Aurel Vlaicu. De acolo, se va parcurge o porțiune scurtă pe jos până la fostul Mall Galeria.


Cerințe pentru Spectatori

Asigurați-vă că aveți o pereche de căști audio conectate la un telefon de pe care să puteți accesa o pagină de internet – prin cod QR sau direct la adresa indicată. Adăugați un obiect care vă amintește de trecut (de un eveniment din trecut, de o emoție, de o persoană importantă). Adăugați și un obiect care sugerează pentru viitor. Asigurați-vă că sunteți îmbrăcat(ă) adecvat cu vremea de afară.


Impresii despre Spectacol

Evenimentul a fost primit cu entuziasm de către arădeni, care consideră că este o inițiativă inedită și interesantă pentru comunitate. "Sună a o experiență de neuitat! Abia aștept să particip și să văd ce surprize ne pregătesc organizatorii", a declarat un locuitor al Aradului.


Obiective ale Festivalului

Organizatorii urmăresc să ofere arădenilor experiențe culturale și artistice inedite, să promoveze diversitatea și creativitatea în artă și să ofere un spațiu de exprimare și interacțiune pentru comunitatea locală. Prin implicarea în astfel de evenimente, se încurajează participarea activă a cetățenilor la viața culturală și socială a orașului.