Felicitări pentru părintele Constantin Ilica din partea Corului Bisericii Ortodoxe din Apateu
13.12.2021

Sărbătorile de iarnă, dau un farmec aparte bisericii ortodoxe din Apateu, unde slujeste un preot deosebit de iubit de comnunitate,  preotul paroh Constantin Ilica.

In aceasta perioadă, sfantul lacas rasuna de colindele interpretate de corul bIsericii , prilej bucurie pentru parinte dar si pentru credincioșii din Apateu, care se mândresc cu acest cor.

Astazi, cand implineste o frumoasa varsta,  Corul mixt al Parohiei ii face o urare parintelui Constantin Ilica prin cantec si printr-un mesaj de felicitare : ''La Multi Ani multa sanatate si fericire si multe bucurii alaturi de toti cei dragi. Bunul D-zeu sa ii rasplateasca toata stradania , efotul si munca depusa, alaturi de multumiri pentru bunul mers al bisericii si pentru minunatul cor pe care la instruit'' este mesajul coristilor , care interpreteaza colinde ce merg la suflet .

 Biserica din Apateu poarta hramul Pogorarea Sfantului Duh, este Biserica apartinatoare de  Protopopiatului Ineu iar Corul mixt al Parohiei este unul de renume al Arhiepiscopiei Aradului, prin grija si buna pastorire a preotului paroh Constantin Ilica.