Felicitări de la personalități pentru UVVG Arad
04.05.2020

Universitatea de Vest „Vasile Goldiş" din Arad a fost fondată în data de 2 mai 1990, purtând numele marelui om de ştiinţă şi cultură, Vasile Goldiş.

Prin eforturile constante ale comunităţii academice, în special ale Preşedintelui, Rector Fondator Aurel Ardelean, și ale membrilor fondatori, UVVG Arad a contribuit la realizarea incluziunii sociale, la formarea de competenţe ale studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, care să le permită integrarea socio-profesională activă şi dezvoltarea personală în conformitate cu valorile şi principiile Uniunii Europene.

Internaţionalizarea Universităţii de Vest „Vasile Goldiş" din Arad, printre universităţile de prestigiu din Europa face parte din opera excepţională de manager a Preşedintelui şi Rectorului fondator Aurel Ardelean al cărui nume este înscris de peste 28 de ani în istoria învăţământului superior românesc şi european.

Iar relațiile Univeristății de Vest Vasile Goldiș cu personalități importante din toată lumea se vad acum, la ceas aniversar.

Yaroslav Vyklyuc, vice-rectorul Universității Bukovinian din Cernăuți, Ucraina, a fost printre multele personalități academice care au transmis un mesaj de felicitare.

Enzo Salera, primarul localității Cassino din Italia s-a alaturat cu un mesaj de recunoștintă pentru ospitalitatea UVVG, de mulțumire pentru felul în care studenții italieni sunt tratați la Arad și desigur cu urări de trăinicie a instituției arădene de învățământ superior.


Pe tot parcursul său, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș" din Arad a conlucrat cu autorităţile locale şi judeţene pentru implementarea a numeroase proiecte educaționale, culturale și sociale, desfășurate în folosul comunității arădene.

Din parte oficialitătillor locale și județene au trimis mesaje de felicitare, primarul Aradului, Călin Bibarț, președintele Consiliului Județean Iustin Cionca si europarlamentarul Gheorghe Falcă. Cu toții au vorbit despre momentele plăcute trăite în cadrul universității și despre rolul acesteia pentru comunitatea noastră.

Pe tot parcursul timpului, relațiile de colaborare între UVVG si presă, în speță TV Arad au fost excelente.

De aceea la acest moment aniversar, conducerea și colectivul Telelviziunii Arad, transmite felicitări întregii comunități academice a Universității de Vest Vasile Goldiș alaturi de sincere urări de prosperitate si împliniri.