„Farmecul Copilăriei“, Ediția a XII-a, în Parcul „Aventura Voinicilor“
16.05.2024

Primăria Municipiului Arad, prin Centrul Municipal de Cultură Arad, organizează ediția a XII-a a evenimentului „Farmecul Copilăriei – Arădenii retrăiesc amintiri duminica“. Evenimentul va avea loc în Parcul „Aventura Voinicilor“ din Arad, pe data de 19 mai 2024.


Programul Evenimentului

De la Ora: 17:00, Activități recreative pentru copii constând in:Ateliere de creație, jocuri, pictură pe față.

De la Ora: 18:00, Spectacol de Magie: Invitat special, magicianul Cătălin Pintea, cu spectacolul „Magic Show“.


Invitatul Magic, Cătălin Pintea

Cătălin Pintea este un magician cu peste 10 ani de experiență, cunoscut pentru participarea sa în semifinala show-ului „Românii au Talent“ în 2013. În 2014, a susținut spectacole de magie în mai multe orașe din țară, iar în 2015 a prezentat în Arad cel mai mare spectacol de magie pentru copii, „Hocus – Pocus de ziua ta“, colaborând cu actori arădeni. În 2018, a deschis „Școala magică“, primul atelier de dezvoltare personală pentru copii prin magie din România, contribuind la dezvoltarea emoțională și încrederea în sine a numeroși copii.


Locația Evenimentului: Parcul "Aventura Voinicilor"

Evenimentul „Farmecul Copilăriei“ este o ocazie specială pentru copii și părinți de a petrece timp împreună, participând la activități creative și bucurându-se de un spectacol de magie de neuitat. Intrarea este liberă, iar evenimentul promite să aducă zâmbete pe fețele tuturor participanților.