Fără punct din ultima deplasare a anului
01.12.2019

UTA se întoarce fără niciun punct din deplasarea de la Călărași, ultima a sezonului de toamnă. Elevii lui Laszlo Balint au cedat cu 0-1 deplasarea de pe stadionul ”Ion Comșa”, după ce Melinte și-a trimis nefericit în poartă o centrare a lui Sîrbu, în minutul 24. Până la marcarea golului, Ciprian Rus, Ursu și Ioniță au trecut pe lângă gol, cu ocazii importante. Scenariul s-a repetat și în actul secund, cu ratări din partea alb-roșilor, și cu Dunărea lui Cristi Pustai cu oportunități de contraatac. Buhăcianu a irosit și el o situație de singur cu portarul, după o cursă de 50 de metri, iar Lorenzi a tras peste de la marginea careului de 16 metri. 

S-a terminat Dunărea Călărași-UTA 1-0, iar arădenii mai au o singură etapă programată în 2019. Pe 8 decembrie, pe ”Motorul” din Aradul Nou, Ciprian Rus și compania vor primit vizita Petrolului Ploiești.

Dunărea: Krell – I. Sîrbu(Săbăngeanu '90+1), R. Crişan, Şandru, Mendy – Boboc, Preoteasa(Ozcan '64)– Ekollo(Țenea 75'), Honciu, Marrone – B. Rusu. 

UTA: Iacob – Tomozei, Melinte, Ilie, Bustea – Miculescu(Oroian '45), Lorenzi(Isac '75), Hrezdac, Ursu – C. Rus, Ioniţă(Buhăcianu '64). 

Foto: Cătălin Nițu(Călărași)