EURO 2024, în aer liber!
13.06.2024

Fotbal, muzică și street-food! Arădenii vor putea să urmărească în aer liber meciurile echipei României de la Campionatul European de Fotbal din Germania, pe un ecran de mari dimensiuni, care va fi amplasat în Piața Catedralei. În acest sfârșit de săptămână și luni după amiaza, microbiștii și nu numai sunt așteptați în Piața Catedralei pentru a se bucura de atmosfera competiției.


Programul evenimentului

Vineri, 14 iunie

  • De la ora 17:00 – DJ Mike Kross va mixa muzică, iar spectatorii vor putea savura diverse preparate de la food-truck-uri.
  • Seara va culmina cu meciul de deschidere al Campionatului European de Fotbal.

Sâmbătă, 15 iunie

  • De la ora 17:00 – DJ Mike Kross va continua să întrețină atmosfera, alături de ofertele culinare de street-food.

Duminică, 16 iunie

  • De la ora 17:00 – DJ Mike Kross va mixa muzică pentru a pregăti publicul pentru o nouă zi de relaxare și bună dispoziție.

Luni, 17 iunie

  • De la ora 16:00 – Toate privirile vor fi ațintite asupra meciului echipei României cu Ucraina, transmis pe ecranul mare din Piața Catedralei.

Delicii culinare și băuturi răcoritoare

Înainte de meciuri, DJ Mike Kross va mixa muzică, iar în food-truck-uri vor fi preparate delicii culinare precum hamburgeri, hot-dog, pizza, dulciuri, înghețată, gogoșele și clătite uriașe. De asemenea, se vor putea servi băuturi răcoritoare, fresh-uri, cocktailuri și limonadă.


EURO 2024, în inima orașului

Nu ratați ocazia de a trăi emoțiile EURO 2024 alături de alți fani ai fotbalului, într-o atmosferă vibrantă și plină de energie, chiar în inima orașului Arad!