Eşecuri pentru Lipova și Crișul în turul primului baraj de promovare în Liga a II-a
08.05.2021

Șoimii Lipova și Crișul Chișineu Criș vor avea o misiune dificilă săptămâna viitoare. Ambele formații au pierdut prima manșă a primului baraj de promovare în Liga a II-a: Crișul a cedat cu 0-2 pe teren propriu împotriva Viitorului Șelimbăr, iar Lipova a pierdut cu 1-2 pe terenul Măgurei Cisnădie.

Roșu și Vișa au marcat în victoria Șelimbărului la Chișineu Criș, într-o partidă al cărui rezultat a fost influențat și de arbitraj: Crișul a părut să aibă un gol valabil, iar Ciornei a fost eliminat pentru două galbene primite în decurs de un minut, al doilea pentru o simulare la 40 de metri de poarta adversă.

La Cisnădie, deși a dominat în mare parte partida, Lipova a pierdut cu 2-1. Bărculeț a deschis scorul pentru gazde înainte de pauză, Ban l-a dublat în partea a doua, iar Salhi a înscris unicul gol al Lipovei.

Returul celor două partide se va disputa săptămâna viitoare, Crișul se va deplasa în județul Sibiu, iar Lipova va primi vizita Măgurei Cisnădie pe terenul „Banatul” din Sânnicolau Mic.