Erico, inclus în echipa etapei după victoria UTA-ei cu CS Mioveni!
10.05.2022

Fundașul central Erico da Silva a fost inclus de LPF în echipa ideală a etapei 8 din play-off și play-out, pentru contibuția sa la victoria cu 1-0 a UTA-ei împotriva celor de la CS Mioveni. Brazilianul a făcut un nou meci bun din punct de vedere defensiv, dar a și obținut un penalty pentru arădeni în minutul 10, când a fost lovit cu capul în figură de Rădescu. Din păcate, portarul Popescu a respins în corner execuția de la 11 metri a lui Idriz Batha, însă „roș-albii” aveau să se impună prin golul marcat de Modestas Vorobjovas.


Erico da Silva (UTA / 32 de ani) - Sigur în defensivă şi periculos de fiecare dată când a urcat în atac. Experimentatul fundaş brazilian a fost, în multe momente din acest sezon, principalul stâlp din defensiva arădenilor, una dintre cele mai bune din campionat.


Echipa etapei 8 din play-off-out: R. Popa (FC U Craiova) - C. Manea (CFR Cluj), Erico (UTA), I. Cristea (FCSB), Radunovic (FCSB) - G. Crețu (Dinamo), Deac (CFR Cluj), Bauza (FC U Craiova), Gașpar (Gaz Metan) - Compagno (FC U Craiova), Debeljuh (CFR Cluj). Antrenor: Anton Petrea (FCSB)