Echipele favorite din fotbalul județean pot fi văzute la TV Arad!
16.04.2021

Asociația Județeană de Fotbal Arad a încheiat un parteneriat cu televiziunea locală, TV Arad. Scopul acestui parteneriat este acela de a transmite meciurile de fotbal disputate la nivelul Ligii a IV-a.

„Fotbalul fără suporteri este mai sărac, dar trebuie să ne adaptăm actualelor condiții pandemice. Ne-am dorit să fim cât mai aproape de suporteri prin transmiterea acestor meciuri! Aradul a fost primul județ care a reluat competițiile fotbalistice interne, după pauza datorată regulilor privind combaterea COVID19. Actuala ediție se va desfășura până în 8 mai. Avem înscrise 9 cluburi și îmi doresc să reluăm șirul promovărilor în Liga a III-a”, a declarat Răzvan Cadar, președintele AJF Arad.

Competițiile desfășurate în cadrul Ligii a IV-a vor fi reluate în toamnă. „Noul campionat se va relua în toamnă și îmi doresc o participare cât mai numeroasă a cluburilor din județul nostru. Îmi doresc ca sportivii să se vaccineze, să nu mai fie nevoiți să se testeze înainte de meciuri, și astfel să se simplifice procedura de minimalizare a riscurilor de infectare cu COVID, măsură care ar duce implicit la reducerea cheltuielilor cluburilor”, a subliniat Răzvan Cadar.

„Ne bucurăm pentru realizarea acestui parteneriat, deoarece prin el ne-am dorit să venim în sprijinul suporterilor arădeni care nu își pot urmări echipele favorite din fotbalul județean din cauza efectelor pandemiei. Liga a IV-a Arad a oferit în ultimii ani motive de bucurie județului prin multiplele promovări în eșalonul trei, iar acum se va putea vedea în casele telespectatorilor noștri. Urăm mult succes echipelor din fotbalul județean în drumul lor spre marea performanță” TV Arad. 

Duelul echipelor neînvinse după primele două etape din campionatul judeţean Arad se va vedea în direct la TV Arad şi pe pagina de Facebook! Confruntarea e programată sâmbătă, de la ora 15.