Echipa de Baschet în Fotoliu Rulant din Arad, Performanță Remarcabilă la Cupa României
09.04.2024

Participare de Succes la Competiția Națională de Baschet în Fotoliu Rulant

Echipa arădeană a fost repartizată în grupa A, alături de Clubul Sportiv Ralph Brașov, ACSP Salvia 2000 Cluj-Napoca și CS Special Olympics. Cu determinare și dedicare, jucătorii de la Temerarii Arad au concurat într-o serie de meciuri intense, demonstrând un joc de echipă solid și abilități impresionante în fotoliul rulant.


Rezultate Promițătoare în Faza Grupelor și Meciurile de Clasament

În faza grupelor, echipa arădeană s-a clasat pe locul III, obținând victorii notabile împotriva unor adversari de calibru. În meciurile de clasament din Cupa României, Temerarii Arad au continuat să se evidențieze, înfruntând ACS Academia de baschet Phoenix Galați și obținând o victorie zdrobitoare cu scorul de 63-15, ceea ce le-a asigurat locul V în clasamentul general.


Felicitații din partea Federației de Baschet și a Autorităților Locale

Performanța echipei a fost recunoscută și apreciată de către d-na Carmen Tocală, președintele FR Baschet, și de alte oficialități locale. Jucătorii și antrenorii au primit felicitări și premii pentru efortul și dedicarea lor în cadrul competiției.

Această performanță remarcabilă marchează un moment de mândrie pentru Clubul Sportiv Temerarii-Arad și pentru comunitatea sportivă din Arad, demonstrând ca fotoliul rulant nu este o piedica in pasiunea pentru baschet si pentru sport.