DSP Arad vrea să reactiveze medicii retrași
05.03.2021

Direcția de Sănătate Publică Arad se confruntă cu un mare deficit de personal. Din această cauză instituția demarează un program prin care dorește să inițieze o colaborare cu medicii retrași din funcție. Mai exact aceștia ar urma să fie folosiți în activitatea de informare a populației în scop medical. Pentru aceasta se va iniția o platformă de comunicare prin intermediul căreia cetățenii pot adresa întrebări în scop medical și informativ iar medicii vor răspunde în funcție de disponibilitatea lor.

Considerăm că medicii retrași din funcție reprezintă o resursă uriașă pentru comunitatea noastră, iar experiența lor este un aspect care poate face diferența din punct de vedere medical. Cunoștințele și ajutorul pe care aceștia îl pot oferi comunității arădene reprezintă un plus de valoare și un ajutor real în vederea informării medicale.” a declarat directorul DSP Arad, Horea Timiș.

Medicii interesați să colaboreze în cadrul acestui program sunt invitați să trimită datele necesare (nume, prenume, specialitatea medicală, date despre aria de expertiză, vârsta) la adresa de e-mail: director@dsparad.ro.