Drag Racing RoDrag Etapa a II-a: Tir Supersonic de 64.000 Cai Putere
29.05.2024

Dacă v-a plăcut prima etapă de Drag Racing organizată de RoDrag, nu trebuie să lipsiți de la Etapa a II-a, unde organizatorii vă pregătesc o experiență de neuitat, plină de adrenalină și surprize!


Peste 150 de Piloți Români și Străini

Etapa a II-a de Drag Racing va aduce la start peste 150 de piloți din România și din străinătate (Bulgaria, Serbia, Bosnia&Herțegovina, Croația, Polonia dar si Republica Moldova), se vor întrece pentru a obține cei mai buni timpi. Competiția promite să fie acerbă, cu mașini de curse de performanță care se vor duela pe pista într-o luptă pentru supremație.


Atractia Principală: TIR-ul cu Motor Supersonic de 60.000 Cai Putere

Atractia principală a evenimentului va fi un TIR echipat cu un motor supersonic de 64.000 cai putere. Acest vehicul impresionant, capabil să genereze o forță extraordinară, va oferi un spectacol unic. Publicul va avea ocazia să vadă acest monstru mecanic în acțiune, o demonstrație care va ridica nivelul de adrenalină la cote maxime.


Facilități pentru Familii și Copii

Pentru cei mici, va fi amenajat un loc de joacă special, care include și o zonă cu tobogane pentru a celebra ziua de 1 Iunie. Acest spațiu va oferi copiilor o mulțime de activități distractive, astfel încât întreaga familie să se bucure de eveniment, accesul copiilor pana in 14 ani fiind GRATUIT.


Transport Gratuit pentru Public

Publicul va beneficia de transport gratuit cu microbuze de la parcare la zona de curse. Acest serviciu este menit să asigure un acces facil și comod pentru toți participanții, eliminând grija găsirii unui loc de parcare aproape de pistă.


Experiență Live și Interacțiune cu Piloții

Simțiți puterea motoarelor și mirosul de benzină de curse în direct. Aveți ocazia unică de a intra în parcul rece, unde puteți discuta direct cu piloții, să le puneți întrebări și să aflați secretele succesului lor. Este o oportunitate de neratat pentru toți pasionații de motorsport. Pe lânga parcul rece vor fi zone special amenajate pentru Drift, cu piloti profesionisti, zona de expozitie auto dar si posibilitatea inchirierii de kart-uri pentru intreceri in zona de drift.


Confort și Vizionare de Calitate

Urmăriți cursele din tribune, de 3 ori mai generoase față de etapa precedenta, ecrane cu instant replay-uri dar si afișarea timpilor intermediari si finali. Zona de mancare a fost si ea extinsă cu loc suficient pentru toata lumea. Toata competiția dar si interviuri cu piloții vor fi transmise live!


Nu ratați această ocazie de a trăi emoția și adrenalina competiției de Drag Racing!