Două accidente mortale în județ
24.06.2019

Accident rutier DN 7 în zona localității Milova, între 2 autocamioane și un autoturism. Două victime au fost încarcerate în autoturism, s-au produs scurgeri de combustibil, iar drumul este blocat pe ambele sensuri. A intervenit Secția Bârzava cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu modul descarcerare, iar la fața locul a fost detașat și un elicopter SMURD.

 Ambele victime au fost descarcerate. Este vorba de  un bărbat, șoferul autoturismului, inconștient, care a fost preluat de elicopterul SMURD, și o femeie, conștientă, preluată de SAJ Lipova.

UPDATE: Bărbatul a fost declarat decedat.

UPDATE 2: Astazi, în jurul orelor 15.20, un bărbat de 61 ani, din jud. Argeș, a condus un autoturism pe DN 7, în afara localității Milova, dinspre Arad spre Deva, iar la km 501+700 m, într-o curbă periculoasă la stânga, a  pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală  cu o autoutilitară  condusă regulamentar de un bărbat de 51 ani, din Bârzava, după care a ricoșat într-o altă autoutilitară în cuplu cu semiremorcă, care se deplasa regulamentar în același sens de mers cu autoturismul, condusă de un bărbat de 51 ani, din Arad.

Accidentul de circulație s-a soldat cu decesul bărbatului de 61 ani  și rănirea gravă a unei femei de 62 ani, din jud. Argeș, pasager în autoturism.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală.

 


În urmă cu puțină vreme, pe raza localității Sânleani, o mașina de gunoi a accidentat mortal un lucrător care se deplasa pe scara din spate a vehiculului. Acesta s-a dezechilibrat și a căzut, iar vehiculul a trecut peste el.