Dezinfecţie în blocuri
02.04.2020

Ordonanţa Militară nr. 4 a venit cu obligativitatea asigurării dezinfecţiei în blocurile de locuinţe.
La Arad oamenii le-au luat-o înainte reprezentanţilor Ministerului Sănătăţii, la recomandarea Uniunii Locale a Asociaţiilor de Proprietari, aşa că unele blocuri sunt dezinfectate deja din a 2-a jumătate a lunii martie.
După ce prevederile ordonanţei militare nr. 4 au fost făcute publice Uniunea Locală a Asociaţiilor Locative Arad este asaltată zilnic de locatari și președinți ai asociațiilor de proprietari care doresc să ştie, cum se vor desfăşura acțiunile de dezinfecție derulate de municipalitate.
Astfel atunci când vin reprezentanţii primăriei ULAL recomandă ca fiecare reprezentant al asociației de proprietari să semneze un proces verbal pentru acest serviciu efectuat.
De asemenea ULAL recomandă ca reprezentanții asociațiilor de proprietari să ceară o copie a procesului verbal și o copie a certificatului soluției de dezinfecție.
Preşedintele Uniunii Locale a Asociaţiilor Locative Arad a făcut şi un îndemn având în vedere că ne aflăm în plină pandemie de coronavirus şi în stare de urgenţă.
Uniunea recomandă de asemenea reprezentanților asociațiilor de proprietari, să solicite echipelor de dezinfecție să se legitimeze, pentru a se evita efectuarea serviciului de dezinfecție pe spațiile comune de către persoane neautorizate.