Desley Ubbink e noul mijlocaș ofensiv al UTA-ei!
21.06.2021

UTA a anunțat astăzi un nou transfer. Mijlocașul olandez Desley Ubbink va îmbrăca tricoul „roș-alb” din următorul sezon.

În vârstă de 28 de ani, Ubbink a evoluat în țara natală pentru RKC Waalwijk, în Kazahstan, la Taraz și Shakhter Karagandy, în Slovacia la Trencin și în Polonia, la Podbeskidzie.

„Sunt fericit să fiu aici, la acest club istoric, cu tradiție. Știu ce înseamnă UTA, e o echipă cu un stadion frumos și cu fani speciali, sper să avem un sezon bun. Mai știu că în istoria sa glorioasă, UTA a învins-o pe Feyenoord. Sunt olandez și știu istoria acelui meci. Îmi place că în România se joacă un fotbal tehnic, deși nu pot spune că am văzut prea multe meciuri din campionatul de aici. Știu doar un jucător care s-a transferat acum la Cluj (n.a. Anas Tahiri) și pe Achahbar , de Sepsi. Obiectivul meu aici este să dau tot ce am mai bun și să ajut echipa. Sper să avem un sezon bun și să ne clasăm cât mai sus. Poziția mea principală este cea de număr 10, dar pot juca și număr 8 sau în bandă” a declarat noul fotbalist al UTA-ei.

Ubbink este a șaptea achiziție a UTA-ei din această vară, după fundașii Baravykas și Vukcevic și mijlocașii Mar, Călin, Batha și Passaglia.