Dennis Man, Dorit de Marile Cluburi ale Europei: Parma Speră la un Transfer de 30 de Milioane de Euro
16.09.2024

Dennis Man, internaționalul român, continuă să impresioneze prin evoluțiile sale în Serie A, atrăgând atenția marilor cluburi europene. După un început de sezon excelent, în care a fost desemnat jucătorul lunii august în Italia, cluburi de renume din Europa, precum Bayern MunchenBorussia DortmundLyonAjax și Marseille, au început să tatoneze terenul pentru a-l transfera.


Parma Crește Prețul: 30 de Milioane de Euro

Potrivit Corriere dello SportParma a mărit prețul de transfer al lui Dennis Man la 30 de milioane de euro, după ce românul a devenit unul dintre cei mai căutați jucători din Serie A. Man, care a înscris recent și pentru echipa națională a României, și-a prelungit contractul cu Parma până în 2027, însă clubul italian este conștient că va fi din ce în ce mai dificil să-l păstreze.


Cluburi de Top Monitorizează Evoluția Românului

În meciul de luni, 16 septembrie, dintre Parma și Udinese, la Stadio Ennio Tardini, vor fi prezenți impresari de la mai multe cluburi de top din Europa, care îl vor monitoriza pe Dennis Man. Evoluția sa în meciurile recente, împotriva unor echipe puternice precum AC MilanFiorentina și Napoli, i-a crescut considerabil cota.


Dennis Man, Unul Dintre Protagoniștii Pieței de Transferuri

Performanțele sale spectaculoase din acest sezon au atras atenția și cluburilor din Italia, cum ar fi AC Milan, care a avut în trecut discuții pentru achiziționarea sa. Impresarul său, Giovanni Becali, a declarat că un transfer s-ar putea realiza pentru o sumă cuprinsă între 30 și 40 de milioane de euro, ceea ce ar reprezenta o mare afacere pentru Parma, care l-a achiziționat pe jucător cu 15 milioane de euro.


sursa photo: fanatik.ro