Denis Rusu a semnat cu CFR Cluj! „Nu am putut să refuz campioana României”
28.05.2021

Împrumutul lui Denis Rusu la UTA s-a încheiat în această vară, iar tânărul fotbalist va juca din sezonul viitor în tricoul lui CFR Cluj. Șoimii Lipova, club de care aparține jucătorul de 20 de ani, a acceptat oferta clujenilor, iar fotbalistul cu două goluri și două pase de gol în tricoul UTA-ei în sezonul recent încheiat va avea oportunitatea să evolueze în cupele europene.

„Sunt fericit că am jucat un an la UTA, le mulțumesc colegilor pentru că m-au susținut și m-au îndrumat și am mulțumiri speciale domnului antrenor Laszlo Balint, care a avut încredere în mine și m-a încurajat chiar și atunci când nu am avut evoluții prea reușite. Se termină contractul meu cu UTA și le doresc succes tuturor pe mai departe în Liga I. Din vară voi fi jucătorul lui CFR Cluj, nu am putut să refuz campioana României, va fi o provocare imensă pentru mine și este visul copilăriei mele, să pot să ajung să joc, de ce nu, în cupele europene. Mulțumesc foștilor colegi de la Lipova, antrenorului Flavius Sabău, care m-a șlefuit, și președintelui Radu Pop, care mi-a fost mereu aproape când am avut nevoie de sprijin și îndrumare. Mă bucur că domnul președinte nu a dat curs ofertelor primite în vara trecută înainte de a fi solicitat de UTA și am putut să joc la revenirea Campioanei Provinciei în Liga I, acolo unde îi este locul. Am un mare regret, că nu am jucat în templul fotbalului arădean cu miile de suporteri minunați în tribune, cărora le port un deosebit respect pentru cum au fost alături de noi, așa cum au putut în condițiile pandemiei. Acum trebuie să mă gândesc la viitorul meu și aștept cu nerăbdare să îmbrac tricoul campioanei României din ultimii patru ani! Mulțumesc Arad, au fost 3 ani și jumătate fantastici pentru mine!” a declarat Rusu după confirmarea transferului la CFR Cluj.

Rusu a fost adus în fotbalul arădean de Șoimii Lipova, și a evoluat timp de doi ani și jumătate în Liga a III-a înainte de a fi împrumutat la clubul fanion al orașului. În sezonul recent încheiat, fotbalistul de bandă stângă a strâns 2369 de minute în 36 de partide în toate competițiile în tricoul UTA-ei.

Tot astăzi, clubul arădean a anunțat și prelungirea contractelor lui Marius Tomozei și Sorin Bustea, care vor evolua la Arad pentru al treilea sezon la rând.