„De Crăciun fii mai bun!” - Donaţii pentru 20 de familii nevoiașe
20.12.2021

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș“ din Arad a organizat, în preajma Sărbătorilor de iarnă, mai multe acțiuni caritabile în cadrul proiectului „De Crăciun fii mai bun!”, inițiat de de doamna rector, prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci. 

Acțiunile caritabile nu s-au rezumat doar la donarea către centre, mai multe familii nevoiașe cu copii numeroși din Arad beneficiind și ele de donații constând în alimente neperisabile, articole vestimentare și electronice, situația acestora fiind semnalată de către Direcția de Asistență Socială Arad.

Astăzi, în data de 20.12.2021, angajați ai Universitatății de Vest „Vasile Goldiș“ din Arad, împreună cu Liga Studenților, au colindat 20 de familii nevoiașe. Acțiunea a fost sprijinită și de către Interact Arad Cetate.

La această campanie de donații a participat și conf.univ.dr. Andrei Anghelina, prorectorul UVVG Arad, care a declarat următoarele: „La inițiativa doameni rector Prof.univ.dr. Coralia Adina Cotoraci și în acest an am continuat cu acțiunea caritabilă prin care Universitatea de Vest „Vasile Goldiș“ din Arad și Liga Studenților UVVG Arad a fost alături de familile nevoiașe din orașul și județul Arad ca și ei să beneficieze de câteva bucurii cu ocazia acestor Sfinte Sărbători“.