Cu nervii întinși la maxim
31.07.2021
Ore bune de așteptare, căldură și nervi. De asta au parte mulți români care muncesc în vestul Europei și se întorc în aceste zile în România. Cu toate că autoritățile le tot recomandă, să se informeze asupra condițiilor de călătorie, mulți dintre ei spun că află abia în frontieră că vin din zone roșii și, că dacă nu sunt vaccinați, trebuie să meargă în carantină.
Peste 5.000 de oameni au intrat în România în ultimele ore doar pe la Nădlac 2 autostradă.

Cel mai tranzitat punct rutier de trecere a frontierei din România, Nădlac 2 autostradă, este și cel mai aglomerat în aceste momente.
Chiar dacă polițiștii de frontieră lucrează la capacitate maximă pe toate benzile de intrare în țară, oamenii se plâng că așteaptă chiar și circa 3 ore. Trecuți de frontieră, oamenii ajung la triajul epidemiologic, unde unii dintre ei află că trebuie să meargă în carantină pentru că vin din zone roșii și nu sunt vaccinați.
Cu nervii întinși la maxim din cauza căldurii și a orelor de așteptare, mulți susțin că regretă revenirea în România.
Pentru că e perioada concediilor, polițiștii de frontieră se așteaptă la creșteri de trafic și au luat măsuri speciale.
Dacă prin Nădlac 1 și Nădlac 2 au intrat în România peste 6.200 de persoane, alte 7400 au ieșit. Cei mai mulți merg la ștrandurile din Ungaria, datorită serviciilor și a curățeniei.
Că sa evite timpii mari de așteptare, polițiștii de frontieră îi sfătuiesc pe șoferi să consulte aplicația de trafic de pe pagina de internet a poliției de frontieră, care prezintă o medie a timpilor de așteptare și să se îndrepte că punctele cu timpii de așteptare cei mai mici.