CS Frontiera 2004 Curtici câștigă turneul final al campionatului județean de handbal A.J.H. Timiș
08.04.2024

Competiție intensă la Macea pentru titlul de campioană județeană

La sfârșitul săptămânii trecute, sala de sport din comuna Macea a fost martora unei competiții intense în cadrul turneului final al campionatului județean de handbal A.J.H. Timiș. Echipele de handbal feminin participante, printre care CS Frontiera 2004 Curtici, ACS Dominicii Timișoara, CSC Millenium Giarmata și CS Unirea Sânnicolau Mare, s-au întrecut în meciuri pline de intensitate și pasiune pentru sport.


CS Frontiera 2004 Curtici și ACS Dominicii Timișoara, în finala mare

În semifinale, echipele favorite și-au confirmat statutul, iar CS Frontiera 2004 Curtici a învins cu scorul de 37-24 pe CSC Millenium Giarmata, în timp ce ACS Dominicii Timișoara s-a impus cu 48-25 împotriva echipei CS Unirea Sânnicolau Mare.


Victorie clară pentru CS Frontiera 2004 Curtici

În finala mare a turneului, CS Frontiera 2004 Curtici a demonstrat o performanță de excepție, învingand echipa ACS Dominicii Timișoara cu un scor final de 34-23.


Interviu cu Priscila Lucușa, căpitanul echipei și antrenor

Reporter: Cum a fost turneul desfășurat la Macea?

Priscila Lucușa: Turneul final a fost desfășurat sub forma final 4. Primele 4 cele mai bine clasate echipe au jucat în prima zi semifinalele (locul 1 vs locul 3 și locul 2 vs locul 4). În a doua zi a turneului au avut loc: finala mică, un meci disputat pentru obținerea locului III, de asemenea, finala mare, meci ce a desemnat campioana județeană din acest an. Ne-am dorit mult să organizăm acest turneu în cea mai bună formă la Macea anul acesta și cu ajutorul sponsorilor noștri am reușit.

Reporter: Cum a fost jocul echipei Frontiera Curtici și ce se anunță pe viitor?

Priscila Lucușa: Atât în semifinala cât și în finala jocul nostru a fost unul decisiv, fără prea multe emoții, reușind să conducem pe întreaga durată a meciurilor. Ne așteptam la o finală care să ne pună mai mult în dificultate, dar cu toată atmosfera din tribună (undeva la peste 200 de susținători) am reușit să ne desprindem la scor și să câștigăm. Pe viitor ne dorim să participăm și chiar să câștigăm, în luna Mai, tot în cadrul AJH Timiș: “Super Cupa” -feminin.


Implicarea comunitară

În plus, echipa noastră este activ implicată în comunitate, organizând diferite evenimente și programe de promovare a sportului printre tineri și copii din zonă. Ne dorim să inspirăm și să educăm tinerii prin intermediul handbalului, promovând un stil de viață activ și sănătos.