Crimă Oribilă într-o Comună Liniștită din Județul Arad
15.06.2024

O crimă oribilă a șocat o comună liniștită din județul Arad. Un bărbat în vârstă de 78 de ani și-a ucis soția, mai tânără cu șase ani, și apoi și-a curmat propria viață. Trupurile neînsuflețite ale celor doi soți au fost descoperite chiar de fiul lor, care se întorsese de la muncă. Localnicii sunt în stare de șoc, descriindu-i pe cei doi ca fiind oameni liniștiți, însă menționează că bărbatul s-a schimbat radical după ce fiul lor a fost implicat într-un accident.


Crimă în Tăcere

Crima s-a petrecut într-o tăcere mormântală, fără ca vreun vecin să audă ceva. Bărbatul și-a ucis soția în casă, după care i-a dus trupul în curte, aproape de locul unde ulterior s-a spânzurat. Tragedia a fost descoperită de fiul lor, care a fost auzit țipând în momentul găsirii părinților.


Mărturii ale Autorităților

Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, a confirmat incidentul și a oferit detalii despre anchetă. Un localnic a povestit că fiul a fost cel care i-a găsit pe părinți și că, deși erau considerați oameni liniștiți, bătrânul s-a schimbat după accidentul fiului lor. Alți vecini au menționat că bărbatul părea tot mai afectat de incidentul fiului, ceea ce ar fi putut contribui la gestul său extrem.


Vandalizarea Casei

Înainte de a-și pune capăt zilelor, bătrânul a vandalizat întreaga casă. Fiul a observat că televizoarele din locuință lipseau, determinând polițiștii să solicite intervenția pompierilor pentru a scoate apa din fântână, în căutarea obiectelor casnice dispărute.


Șoc și Neîncredere

Comunitatea este șocată de cele întâmplate. Localnicii spun că cei doi soți erau cunoscuți ca fiind oameni religioși, care mergeau regulat la biserică. Trupurile neînsuflețite ale celor doi au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

Această tragedie a zguduit o comunitate liniștită, lăsând în urmă întrebări și durere. Poliția continuă investigațiile pentru a clarifica toate circumstanțele acestui caz cutremurător.