Copil dispărut la Vânători | Căutările continuă
10.01.2021

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Arad, împreună cu structurile teritoriale ale M.A.I., efectuează căutări în vederea depistării unui minor de 7 ani, rătăcit în zona localității Vânători. 

La data de 9 ianuarie 2021, în jurul orei 19.00, polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați de unul dintre părinți că minorul, CORBEI SEBASTIAN-IONEL, în jurul orei 16.30, a plecat voluntar de la domiciliu la o stână din extravilanul localității și nu s-a mai întors.  

Activitățile de căutare au fost declanșate imediat după sesizare, fiind în desfășurare și la acest moment, pe o zonă extinsă de 30 km2.

Forțele de ordine au fost suplimentate, fiind implicați în căutări 47 de polițiști 22 de jandarmi, 3 câini de urmă, 22 10 polițiști de frontieră cu 3 autospeciale si 2 autospeciale cu camere de termoviziune, 6 polițiști locali cu 2 autospeciale, 18 pădurari precum și 120 de voluntari cu autoturisme de teren. De asemenea, a fost solicitat și elicopterul M.A.I.

Minorul are următoarele semnalmente: 1,20 m înălțime, păr șaten, față ovală, constituție astenică. Nu se cunoaște îmbrăcămintea. 

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea minorului sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.