Copil de 9 ani decedat într-un accident
20.07.2019

Update. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că un bărbat de 33 de ani, din județul Bihor a condus un autoturism, din direcția Bocsig înspre Beliu, iar într-o curbă ușoară la dreapta nu a adaptat viteza și a trecut pe sensul opus de mers, intrând în coliziune laterală cu un autotren condus regulamentar de un bărbat de 40 de ani, din județul Gorj. În urma evenimentului a rezultat decesul unui minor de aproximativ 9 ani și rănirea ușoară a altor două persoane, toți pasageri în autoturism. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.


STIRI ARAD. Accident rutier pe DJ792A la ieșire din Beliu spre Bocsig, 1 autoturism și 1 autotren implicate, 1 victimă încarcerată. La fata locului se deplasează de la Garda Ineu 1 Autospeciala cu modul de descarcerare, 1 SMURD și 1 echipaj SAJ.

În autoturismul mic se afla o familie: mama (29), tata (34) și 2 copii (12 și aprox.9). Mama, tata și copilul de 12 ani sunt constienti și li se acordă îngrijiri medicale însă copilul de 9 ani încarcerat a fost extras și declarat decedat.

Ambele sensuri de circulație sunt blocate.

Mama prezintă agitație psihomotorie, iar copilul de 12 ani traumatism la nivelul coloanei cervicale, cei doi sunt transportați la UPU.

Echipajul ISU asigură in continuare măsuri PSI, tirul are scurgeri de carburant.