Consulul României în Haiti, într-o ediție specială Araton, ora 19.00
28.10.2020


Huswald Timothee, consulul general onorific al Romaniei in Haiti, a sustinut o prelegerea Sustaining Natural Wonders-An international priority in cadrul Erasmus Days la Universitatea de Vest Vasile Goldis.

Invitat in platoul TV Arad, Huswald Timothee ne-a impartasit din experienta sa in domeniul biodiversitatii, ne-a vorbit despre Haiti si despre Caraibe, locuri exotice unice pe Terra, unde oricine si-ar dori sa ajunga dar si despre colaborarea cu Universitatea de Vest Vasile Goldis.


Consulul s-a intalnit in cadrul vizitei sale in Romania cu primarii din Arad, Siria si Ghioroc care l-au familiarizat cu comunitatile noastre.

Nu pierdeti asadar o emisiune deosebit de interesanta despre cum parteneriatul initiat de Universitatea de Vest Vasile Goldis Arad face ca Aradul sa fie primul oras din Romania in care municipalitatea stabileste o relatie de colaborare cu capitala din Haiti, Port au Prince.

Emisiunea moderata de Diana Maris Costea va fi difuzata in aceasta seara de la ora 19, fiind transmisa live si pe Facebook.