Consiliul Județean Arad Sprijină Crearea unei Piste de Biciclete la Agrișu Mare
12.08.2024

Consiliul Județean Arad a anunțat sprijinul pentru proiectul administrației din Târnova, care vizează construirea unei piste de biciclete în localitatea Agrișu Mare. Pentru ca acest proiect să avanseze, este necesar acordul Consiliului Județean, deoarece traseul pistei trece pe terenuri aflate în patrimoniul acestuia.


Consiliul Județean Agreează Realizarea Pistei de Biciclete la Agrișu Mare

Proiectul urmează să fie depus pentru finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Administrația locală din Târnova va fi responsabilă de întreținerea și marcarea pistei de biciclete pe toată durata existenței acesteia.

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a subliniat importanța colaborării între autoritățile locale pentru dezvoltarea județului: „Susțin fiecare demers al autorităților locale, indiferent de culoarea politică, atunci când se realizează proiecte care duc la dezvoltarea județului Arad, la creșterea confortului pentru cetățeni, la ridicarea calității vieții. La acest lucru mă refer și acum, când Consiliul Județean Arad și-a dat acordul pentru realizarea unei piste de biciclete în comuna Târnova, localitatea Agrişu Mare”.

Prin acest proiect, Consiliul Județean își reafirmă angajamentul față de inițiativele care contribuie la îmbunătățirea infrastructurii și a calității vieții în județul Arad.