Consiliul Județean Arad, partener al Târgului Agromalim 2024
05.09.2024

Consiliul Județean Arad continuă tradiția de a sprijini Târgul Agromalim, fiind și în acest an partener al evenimentului organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad. Ediția din 2024, a 34-a la număr, va reuni aproximativ 300 de producători, importatori și profesioniști din industriile agricolă, alimentară și a ambalajelor. Evenimentul, recunoscut ca cel mai mare târg de agricultură din vestul României, va avea loc în perioada 5-8 septembrie la Expo Internațional Arad.


Prezență semnificativă și inovații la Agromalim 2024

Pe lângă marii jucători din industria agricolă, vor fi prezenți și mici producători locali, crescători de animale, precum și cercetători de la Universitatea de Științe ale Vieții din Timișoara, aducând un aport important de inovație și expertiză.

În premieră, vizitatorii vor avea acces la o mică grădină zoologică și la spații de joacă pentru copii, transformând târgul într-un eveniment atractiv pentru toate vârstele.


Sprijinul Consiliului Județean pentru mediul de afaceri

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a subliniat importanța unei colaborări solide între administrație și mediul de afaceri: "O Cameră de Comerț puternică este simbolul unei societăți active și al unui mediu de afaceri performant. Ne dorim o schimbare legislativă care să întărească rolul Camerelor de Comerț, declarându-le de utilitate publică și oferindu-le resurse pentru dezvoltare."


Detalii despre eveniment

Târgul Agromalim 2024 se va desfășura pe o suprafață de aproximativ 35.000 de metri pătrați la exterior și 4.500 de metri pătrați în hale. Evenimentul poate fi vizitat zilnic până la ora 18:00, iar duminică între orele 10:00 și 16:00.