Compania de Apă Arad: Restricții Temporare în Contextul Caniculei
15.07.2024

Compania de Apă Arad anunță că, din cauza temperaturilor extrem de ridicate și a codurilor portocaliu și roșu de caniculă, este necesară refacerea rezervei de apă în anumite zone ale județului. În acest context, distribuția apei potabile va fi oprită sau furnizată la presiune mai scăzută în anumite intervale orare.


Programul Restricțiilor

Astăzi, 15 iulie 2024, până la ora 17:00, și pe toată durata perioadei de caniculă, furnizarea apei potabile va fi întreruptă în următoarele intervale orare:

  • Noaptea: 24:00 - 05:00
  • Ziua: 10:00 - 17:00

Localitățile Afectate

Localitățile în care furnizarea apei potabile va fi întreruptă pentru refacerea rezervei de apă sunt: Chișlaca, Craiva, Coroi, Siad, Susag, Rogoz, Bocsig, Mânerău, Răpsig, Beliu, V. Goldiș, Tăgădău, A. Iancu, Hășmaș și Comănești.


Recomandări pentru Utilizatori

Compania de Apă Arad roagă utilizatorii să folosească apa potabilă cu responsabilitate, doar pentru nevoile gospodărești esențiale, respectiv pentru consum și uz menajer. Pentru udatul grădinilor, se recomandă utilizarea surselor alternative, cum ar fi forajele de mică adâncime sau bazinele pentru colectarea apei de ploaie.


Măsuri ferme, dar necesare

Compania de Apă Arad mulțumește utilizatorilor pentru înțelegere și prezintă scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de întreruperile temporare ale furnizării apei potabile.