Colaborare între UTA şi echipa de baschet a Aradului!
17.09.2021

FCC Baschet UAV şi echipa de fotbal UTA au reprezentat mereu etalonul suporterului de evenimente sportive din Arad. Cele mai iubite echipe de club ale oraşului de pe Mureş au perfectat o nouă colaborare în acest sens.

Începând cu sezonul 2021-2022, posesorii de abonamente valabile pentru jocurile UTA-ei vor avea acces, gratuit, la meciurile disputate acasă de formaţia “galben-albastră.” Intrarea este valabilă atât pentru disputele din Liga Naţională de Baschet Feminin, cât şi în Cupa României.

Ambele meciuri din primul tur al Cupei, la Arad!

FCC Baschet UAV revine în faţa publicului după mai bine de 1 an şi 6 luni de la ultimul meci jucat cu spectatori în Sala Sporturilor “Victoria”din oraşul nostru. Sorţii au decis ca echipa pregătită de Jose Araujo să întâlnească KSE Târgu Secuiesc, în primul tur al Cupei României, ediţia 2021-2022. În urma înțelegerii dintre cele doua cluburi, ambele jocuri de vor disputa la Arad.

Aşadar, sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 18, se va juca partida tur dintre FCC Baschet UAV şi KSE Târgu Secuiesc. Returul întâlnirii e programat pentru a doua zi, tot în Sala Sporturilor “Victoria.”

În actualul context pandemic, vor avea acces persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR sau unui test antigen rapid eliberat de o clinică autorizată, dar şi persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.