Clinica de recuperare și salina NEOklinik la Moneasa
05.06.2020

Statiunea Moneasa se mandreste cu o clinica de recuperare medicala moderna care detine cea mai mare salina artificiala din tara.

Situata intr-un cadru natural unic, Clinica de Recuperare Medicala si Ozonoterapie NeoKlinik ofera proceduri eficiente de ozonoterapie si fizio-kineto-terapeutie tratand astfel afectiuni: ortopedice, neurologice, circulatoriii, reumatisale, respiratorii, nevroze boli de nutitie, diabet, osteoporoza Parkinson, boala ulceroasa, bronsita cronica, aritmii, bola hipertensiva si altele. Procedurile sunt numeroase de la cele adresate sistemului osteoarticular, la proceduri de frumusete.

Salina din cadrul clinicii Neoklinic este spectaculaosa.  De altfel este si cea mai mare salina artificiala din Romania aici existand 100 de tone de sare. Bioclimatul cu efect sedativ asupra sistemului nervos si panorama oferita de muntii Codru Moma l-au facut pe omul de afaceri Beniamin Pelean sa realieze in cadrul clinicii un concept hotelier de 3*** cu cazare si masa.

Pacientii  sunt incantati de servicii dar si de ospitalitate, iar cei care au calcat pragul clinicii o data, cu siguranta vor sa se reintoarca, fie si numai pentru aerul binefacator din salina. Recomandarile pacientilor sunt exclente astfel ca  nu este de mirare ca Neoklinik a devenit o destinatie obligatorie pentru cei care pun pret pe sanatate. Mai multe informatii pe site-ul www.neoklinik.ro