CJA organizează Festivalul Vinului în luna octombrie
22.09.2021

Consiliul Județean Arad continuă seria evenimentelor dedicate producătorilor locali și organizează în perioada 15-17 octombrie ,,Festivalul Vinului la Consiliul Județean Arad”. Evenimentul va reuni pe platoul din fata Consiliului Județean producători de vin din Podgoria Aradului și din alte zone, precum și agenți economici din domeniul alimentației publice. 

Evenimentul este destinat strict acestor categorii de comercianți, cu mențiunea că nu se va putea vinde în târg nici o altă băutură alcoolică, în afară de vin. În cadrul festivalului va avea loc și un concurs de vinuri din Podgoria Aradului. 

,,În ultimele luni am organizat patru evenimente majore, două ediții ale Târgului Produs în Arad, Târgul Miere și Lavandă și Ziua Recoltei. Am promis că vom continua susținerea producătorilor locali și mergem mai departe cu un târg de sezon destinat celor care în această perioadă culeg strugurii și pregătesc vinul nou. Evenimentul este condiționat, desigur, de măsurile sanitare în vigoare la data respectivă, dar noi ne dorim să îl organizăm și să asigurăm o atmosferă frumoasă, așa cum deja i-am obișnuit pe arădenii care vin la târgurile organizate de Consiliul Județean”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.