Ciprian Rus se desparte de UTA
10.06.2021

Atacantul Ciprian Rus părăsește UTA după trei ani în tricoul „alb-roșu”. Căpitanul formației arădene a evoluat pentru clubul fanion al orașului între anii 2013 și 2016 (în ligile patru, trei și doi) și din 2018 până în prezent (în Liga a 2-a și Liga 1).

”Vreau să mulțumesc băieților din vestiar pentru toată perioada petrecută împreună în vremuri bune și mai puțin bune, niște băieți cu caracter și dorință de muncă, mă bucur pentru respectul de care am avut parte la nivel de vestiar și de conducere. Mă despart de acest club cu sentimente de mândrie, am reușit sa îmi împlinesc visul cu echipa mea de suflet și ca numele meu să fie trecut cu litere mici în acele pagini de istorie a clubului lângă care am crescut și mi-a dat satisfacția de a mă simți fotbalist. Nu în ultimul rând, aș vrea să mulțumesc tuturor băieților din galerie și nu numai pentru toată iubirea pe care mi-au arătat-o în toți acești ani și căldura pe care am simțit-o în toate momentele mele petrecute sub culorile alb-roșii. Un nou capitol va începe în cariera mea, dar să nu uitați un singur lucru: tot timpul voi fi sufletește ALĂTURI DE VOI” a fost mesajul de rămas bun al lui Rus, pe pagina personală de facebook.

45 de goluri în 126 partide a reușit Rus în primele două eșaloane pentru UTA. Crescut de Atletico Arad, fotbalistul arădean a mai evoluat pentru Voința Mailat, CS Vladimirescu, ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu și Dunărea Călărași.