Cipri Rus aduce victoria în derby!
20.10.2019

UTA s-a impus cu 1–0 la limită în Derby-ul Vestului cu ASU Poli Timișoara grație unei reușite semnate de Ciprian Rus în debutul reprizei secunde. Partida a fost transmisă în direct la TV Arad împreună cu clubul UTA.

Disputa a început cu un moment de reculegere în memoria lui Bogdan Mihoc și Bogdon Moisi, suporterii utiști care au decedat în urmă cu un an într-un accident de circulație. În prima repriză, doar Moise și Ioniță au amenițat buturile lui Contra, iar din tabăra violetă, Axente a fost cel mai periculos om. 

Golul victoriei arădene a venit de la căpitanul Ciprian Rus, care a fructificat în gol o pasă excelentă a lui Damian Isac. Scenariul s-a repetat câteva minute mai târziu, însă Rus a ratat de puțin ținta. Ilie și Buhăcianu au mai ratat ocazii până la final, final pe care utiștii l-au terminat în inferioritate numerică după eliminarea lui Tomozei, în urma a două cartonașe galbene. 

UTA: Iacob-Tomozei, Melinte, Ilie, Stancu-Miculescu, Moise, Isac, Buhăcianu-C. Rus, Ioniță. Au mai evoluat: Șeroni, Ursu și Lorenzi. 

ASU Poli Timișoara: Contra-Jurj, Mera, Scutaru, Cherecheș-Ignea, Dros-Popescu, Manea, Schieb-Axente. Au mai evoluat: Ungureanu, Zabun și Coadă.

Pe UTA o așteaptă o deplasare la Reșița, duminică, de la ora 12:30. 


Foto: uta-arad.ro