Christian Tour Lansează Pachete de Călătorie pentru Companiile din Arad
22.05.2024

Christian Tour, cea mai mare agenție de turism din România, în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad (CCIA Arad), a lansat marți, 21 mai 2024, la sediul CCIA Arad, pachetele de călătorie destinate companiilor din Arad.


Implicarea CCIA Arad în Mediul de Afaceri

Domnul Gheorghe Seculici, președintele CCIA Arad, a subliniat rolul activ al Camerei în susținerea unui mediu de afaceri dinamic și favorabil dezvoltării companiilor din județul Arad. „Camera arădeană nu lucrează numai cu şi numai pentru membrii săi, ci se adresează întregii comunităţi de afaceri din judeţul Arad. Conform statutului Camerei, membrii CCIA Arad beneficiază de o serie de facilităţi”, a punctat domnul Seculici.


Prezentarea Pachetelor Corporate de către Christian Tour

Evenimentul a inclus prezentarea unor pachete personalizate pentru clienți corporate, care acoperă toate aspectele necesare pentru călătoriile de afaceri, de la rezervări de zbor și cazare până la organizarea de evenimente corporatiste și team building-uri.

Loredana Stanciu, Domestic Sale Director la Christian Tour, a declarat: „Christian Tour oferă servicii complete pentru fiecare etapă a călătoriei, de la planificare şi rezervare, până la emiterea documentelor necesare pentru orice destinaţie, fie că este internă sau internaţională. Agenția vine cu soluții pentru provocările multiple pe care companiile le pot întâmpina în călătoriile de afaceri, de la costuri ridicate și politici complexe de rezervare până la lipsa unei raportări eficiente și suport adecvat.”


Managementul Călătoriilor de Afaceri

Christian Tour asigură managementul călătoriilor de afaceri prin contracte cadru de prestări de servicii încheiate între agenție și companii. Companiile interesate pot solicita acest tip de contract la sediile Christian Tour.


Participanți și Tombola Evenimentului

La eveniment au participat din partea Christian Tour:

  • Loredana Stanciu – Domestic Sale Director
  • Ruxandra Matei – Corporate MICE Manager
  • Iadranca Marin – Area Sales Manager Banat & Oltenia

În cadrul evenimentului, Christian Tour a organizat și o tombolă, al cărei premiu a fost o excursie în Antalya.

Pentru mai multe informații despre pachetele de călătorie și serviciile oferite de Christian Tour, companiile pot contacta agenția sau vizita site-ul oficial al Christian Tour.