Centrul Dalia din Arad, Sprijinit prin Expoziția de Paște
18.04.2024

Donații pentru Centrul Dalia

Centrul de recuperare pediatrică Dalia din Arad este o rază de soare în viața a peste 100 de familii, oferind terapii diferite pentru copii cu diverse afecțiuni grave. Cu sprijinul comunității, terapeuții se străduiesc zilnic să aducă speranță și lumină în viețile copiilor și familiilor lor.


Proiect Caritabil la Grădinița Palatul Fermecat

La Grădinița PP Palatul Fermecat Arad, cu susținerea Inspectoratului Școlar Județean Arad și a altor grădinițe partenere, a avut loc expoziția caritabilă „Artă și dăruire de Sfintele Sărbători de Paști”. Scopul acestui proiect interdisciplinar a fost de a ajuta Centrul Dalia prin donarea banilor obținuți din vânzarea produselor expuse.


Produse Realizate de Copii și Părinți

Toate produsele oferite spre vânzare au fost realizate de copii, părinți și cadre didactice, reflectând efortul și devotamentul tuturor implicați. Această inițiativă arată puterea empatiei și a solidarității în comunitate.


Mulțumiri și Urări

Grădinița PP Palatul Fermecat Arad mulțumește tuturor participanților implicați și le dorește „Sărbători binecuvântate!”. Fii bun ori de câte ori este posibil, căci întotdeauna este posibil!