Centru de medicină chineză UVVG, redeschis!
11.06.2020

Centrul de Medicină Tradiţională Chineză China - România și-a redeschis de azi, porțile!
Centrul TCM UVVG a fost inaugurat în decembrie 2019, și a fost înființat în urma colaborării între Universitatea de Vest "Vasile Goldiș" din Arad și ZHEJIANG Chinese Medical University din China. Inaugurarea s-a facut în prezența oaspeților din China și a autorităților locale în luna decembrie 2019.
Spațiul Centrului este destul de generos și dotat cu tot ceeea ce este necesar. Aici există 2 săli de tratament și una dedicată învățării și practicii studenților.


La centru îl puteți găsi pe doctorul Li un specialist desăvârșit care poate chiar cu mainile goale să ia durerea prin tehnici speciale de masaj. Medicul folosește și o serie de substanțe, toate naturale, din plante, preparate după metodele medicinei tradiționale chineze.


Centrul TCM UVVG vă oferă o gamă largă de servicii de întreţinere şi recuperare specifice medicinei chineze printre care amintim masajele pentru spondiloza cervicală, hernie  de disc lombar, dureri de umăr, entorsa gleznei, dureri lombare acute, insomnie, alături de acupunctură, ventuze și încălzirea locală prin infraroșu.


Informatii suplimentare și programari la Centrul de Medicină Tradiţională Chineză la numărul 0790 000 210.