Cele 11 Finaliste pentru Miss Arad 2024 se Pregătesc pentru Finală
21.06.2024

Evenimentul de Preselecție

Aseară, la mallul de lângă gară, s-a desfășurat preselecția pentru Miss Arad 2024, unde 11 concurente și 2 rezerve au strălucit pe podium și au fost selecționate pentru marea finală din 1 august. Evenimentul a fost organizat de agenția Angels Events și a fost prezentat de colega noastră de la TV Arad, Mădălina Boroneanț.


Probele și Activitățile Complementare

Pe lângă probele de preselecție, evenimentul a inclus și prezentări de modă pentru copii și adolescenți. Publicul a fost încântat de diversitatea și frumusețea concurentelor, aplaudându-le entuziast.


Pregătirile pentru Finală

În perioada 15 iulie - 1 august, finalistele vor participa la un program intensiv care include ședințe foto, activități de voluntariat, evenimente sociale și culturale, și repetiții pentru finala din 1 august. Aceste activități sunt menite să le pregătească pe concurente pentru marea zi, asigurându-se că fiecare dintre ele este gata să strălucească pe scenă.


Aceste concurente talentate și ambițioase sunt gata să dea tot ce au mai bun pentru a câștiga titlul de Miss Arad 2024. Le urăm mult succes în pregătirile lor și așteptăm cu nerăbdare finala.