Cei doi fotbaliști ofensivi ceruți de Laszlo Balint vor semna mâine cu UTA! Hora și Tomozei și-au găsit echipe după despărțirea de arădeni
11.01.2022

Laszlo Balint a cerut conducerii UTA-ei un vârf de atac și un mijlocaș ofensiv de bandă în această iarnă, iar „întăririle” vor sosi, foarte probabil, în Antalya mâine, alături de impresarul Bogdan Apostu. 

Se pare că este vorba despre atacantul canadian Easton Ongaro și de fotbalistul de bandă nigerian Philip Otele. Ongaro are 23 de ani și în ultimele trei sezoane a fost legitimat la FC Edmonton în prima ligă din țara natală, unde este golgheterul all-time al competiției înființate în 2019, cu 25 de reușite. În toamna lui 2020, fotbalistul care măsoară aproape 2 metri a avut și o experiență în Europa, în liga secundă daneză, la FC Vendsyssel, unde a înscris de două ori în șapte partide. Otele și-a făcut junioratul în Anglia, la Teesside University și Wolverston FC, iar la nivel de seniori a jucat, din 2019, pentru Kauno Zalgiris, din prima ligă a Lituaniei, pentru care a înscris 13 goluri în 70 de partide în toate competițiile.

Cât despre fotbaliștii care au părăsit Aradul în această perioadă, doi dintre ei au semnat astăzi cu noile formații: Marius Tomozei va evolua la Dinamo, în timp ce Ioan Hora se va lupta pentru promovarea în Liga 1 în tricoul celor de la FC Hermannstadt, unde va fi coleg cu alți patru foști utiști: Valentin Buhăcianu, Călin Popescu, Alexandru Oroian și Mirel Bolboașă.

FOTO: canpl.ca