Cei care lucrează de acasă nu mai vor să revină la birou
08.12.2020

Surprinzator sau nu, un studiu realizat la nivel national, releva faptul ca romanii care lucreaza de acasa nu mai doresc sa revina la birou, ca prezenta fizica.
Reveal Marketing Research, a demarat acest studiu pentru a afla care sunt activitățile care le lipsesc cel mai mult românilor și la care și-ar dori să se întoarcă mai repede.
Întrebați ce activități ar dori cel mai mult să revină cât mai repede la normal, românii au selectat în proporție de 25% întâlnirile cu familia și prietenii.

38% dintre români au declarat că cel mai mult își doresc să revină la normal posibilitatea de a călători. 19% dintre respondenți au menționat activitățile de recreere. Doar 1 din 10 români a afirmat că și-ar dori să revină fizic la job.

Cu aceste procente, călătoriile sunt pe primul loc în preferințele românilor atunci când vine vorba de revenirea la normal, mai ales în rândul celor cu venituri mai ridicate. 38% dintre respondenți își doresc să poată călători din nou ca înainte. 48% dintre familiile moderne, urmate de 46% dintre tinerii profesioniști afirmă că le este dor de călătorii.

Aproximativ o treime dintre maturii fără partener a menționat același lucru, potrivit datelor Reveal Marketing Research.