„Casa cu lacăt”, la ARTA
09.07.2019

„Casa cu lacăt”, filmul documentar despre oraşul nostru, realizat de o arădeancă, Diana Ramona Gavra, va rula la cinema Arta joi, 11 iulie, la ora 19. ”Casa cu Lacăt” este lungmetrajul său de debut, iar echipa filmului va discuta după proiecție cu publicul arădean. Lungmetrajul de 90 de minute explorează fenomenul corupţiei, pornind de la un caz recent de fraudare a examenului de Bacalaureat.

În documentar apar, printre alții, personalități precum jurnalistul Cristian Tudor Popescu, politologul Cristian Pîrvulescu, judecătorii Cristi Danileț și Camelia Bogdan, Tudor Dragomir – profesor la Colegiul Național „Preparandia Dimitrie Țichindeal” din Arad, profesorul universitar Dumitru Bortun, lectorul universitar și scriitorul Mihai Maci, precum și jurnalistul Lajos Notaros.

Biletele pot fi achiziționate de la Cinema Arta, de luni până joi, între orele 10-17, vineri, între orele 10-14, sau cu 2 ore înainte de începerea filmului. Biletele pot fi rezervate în prealabil pe e-mail, la adresa: cinemaartaarad@gmail.com.


Preț bilete:

– 12 lei preț întreg

– 5 lei preț redus pentru elevi, studenți şi pensionari


Informații la tel. 0257/280526