Carambol în lanț pe A1
09.01.2022

Update 2 Sute de mașini au fost deviate, din cauza accidentului de pe A1, către punctul vamal de pe drumul național. În scurt timp, aici, s-au format cozi kilometrice spre disperarea șoferilor care de mâine iși reiau lucrul în țările lor de adopție.

În ultimele 24 de ore, prin punctul de frontieră situat pe autostrada au iesit 50.000 de persoane si alte 15.000 prin punctul Nădlac ,pe pe DN7. Nu mai puțin de 20.000 de autovehicule au ieșit din țară în acest interval.


Update 1 DRDP: Traficul a fost reluat, de la ora 13, spre PTF Nădlac 2, pe A1. 

Știrea inițială  În ziua de 9 Ianuarie a.c., în jurul orei 11:00, la km 583, C1, de pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, a avut loc un impact între un autoturism și un ansamblu rutier, soldat cu pagube materiale. Vehiculele au rămas imobilizate pe banda 1 și 2.

La scurt timp, alte 8 autoturisme au intrat în coliziune cu vehiculele implicate în primul eveniment.

A fost rănit ușor un pasager dintr-un autoturism înmatriculat în Bulgaria.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre cei implicați nu consumase alcool.

Din cauza accidentului, autostrada spre vama Nădlac a fost inchisa mai bine de două ore.Circulația fost deviată pe DN7, vechiul drum spre vamă (la km. 582, spre DN 7 G -PTF Nădlac 1).

Recomandăm conducătorilor auto să evite PCTF Nădlac 2  și să opteze pentru punctele de trecere a frontierei Turnu și Nădlac 1.

Sursa: IPJ Arad