Cantonament, înainte de finala MISS ARAD 2019
08.08.2019

 Călătoria celor 15 finaliste ale concursului județean de frumusețe, începută în luna martie, va culmina , vineri, 9 august, când va avea loc finala Miss Arad 2019, la Teatrul Clasic Ioan Slavici.

Cantonamentul de pregătire a concurentelor a avut loc într-un cadru natural, la Căsoaia, unde fetele au avut parte, pe lângă programul intensiv de antrenamente și coregrafii, și de activități ecologice, coordonate de organizatorii evenimentului.
Vineri, recepția de primire a invitaților va începe ora 19:00, urmând ca la ora 20:00 să aibă loc finala propriu-zisă Miss Arad. După terminarea evenimentului, la ora 22:00 seara va continua cu activitatea de socializare si networking, care va avea loc la iesirea principală a Teatrului.
Biletele sunt disponibile spre cumpărare la mall-ul arădean, până vineri, 9 august, ora 14:00, sau la intrarea la eveniment la Teatrul Clasic Ioan Slavici. Costul unui bilet este de 35 de lei. O parte din încasările evenimentului va susţine un caz caritabil: Elena Gaica, este o fetiță de 8 ani care are diagnosticul de paralizie cerebrala tetrapareză spastică și retard psiho-motor.

În cadrul finalei concursului, spectatorii vor asista la momente artistice, muzicale, de dans și modă, realizate de copii și adolescenți din județul Arad. Concurentele care s-au calificat in finală, vor susține în fața publicului virtual, a celui aflat în sala de spectacol și a juriului compus din personalitățile judetului Arad, proba costumelor de baie, proba de eleganță și a întrebărilor de perspicacitate.

Concursul județean de frumusețe Miss Arad 2019 este organizat de Asociația Angels Organization și Agenția Angels Events, fiind susținut de Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad.