„Camionul lui Moș Crăciun” poposeşte la kilometrul 0
19.12.2019

În data de 22 decembrie 2019, între orele 14:00-18:00, traficului rutier va fi restricționat pe Bulevardul Revoluției, sensul de circulație dinspre Teatrul Clasic "Ioan Slavici" spre Podgoria, tronsonul cuprins între străzile A.D. Xenopol și Romul Veliciu, pe ambele benzi de circulație. În ședința de joi, 19 decembrie 2019, Comisia de Sistematizare a Circulației din Municipiului Arad a avizat favorabil acestă solicitare în vederea desfășurării acțiunii "Camionul lui Moș Crăciun".

Cu sprijinul autorităților municipale, transportatorii din Arad, împreună cu șoferii de camion, organizează cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, evenimentul: "Camionul lui Moș Crăciun". Mai exact, în data de 22 decembrie 2019, între orele 14:30 -17:30, în Piața Revoluției, în dreptul Primăriei Arad vor staționa camioanele care transportă cadourile lui Moș Crăciun. Astfel timp de 3 ore, ele vor putea fi vizitate și fotografiate, iar ajutoarele Moșului vor împărți dulciuri și mici cadouri copiilor.

Întrucât transportatorii și șoferii de camion sunt parte activă a comunității locale, aceștia și-au propus să ofere momente de bucurie copiilor cu ocazia Sărbătorilor de iarnă.