Cadavrul unui copil, descoperit în Bujac
31.10.2021

Cadavrul incendiat al unei copile a fost găsit, din întâmplare, pe un teren viran dintr-un cartier din Arad. Avea capul zdrobit și părți din corp lipsă. O moarte cumplită pentru fetița încă neidentificată. Criminalul i-a dat foc ca să iși ștearga urmele. Acum anchetatorii incearcă să dea de capătul unei crime cum nu a mai fost în Arad, în ultimii 20 de ani. Ieri, dupa amiază, cadavrul a fost găsit de un câine aflat la plimbare cu stapanul său.

Nici prin cap nu i-a trecut bărbatului că are in față rămășite umane. A venit acasă, dar gândul că era ceva în neregulă, l-a făcut să revină în câmp. Când s-a uitat mai bine a înțeles că era piciorul unui copil.

Imediat, la fața locului au sosit zeci de politiști criminaliști. Au găsit, la câțiva metri distanță, trupul unui copil fără picioare si câteva haine incendiate.

Incedierea cadavrului face dificilă stabilirea datei mortii. Medicii legiști încearcă acum, în baza probelor gasite in teren, să îi ajute pe anchetatori sa dea de urma criminalului.

Este vorba de o fetita cu varsta cuprinsa intre 5 si 7 ani

Șocanta descoperire i-a bulversat pe localnici care zic că nu își mai lasă nepoții afară  că sunt speriați.

Chiar daca au audiat mai multe persoane, amchetatorii speră să stabilească identitatea cadavrului pentru a putea stabili un cerc de suspecți. În zonă nu a fost dat disparut nici un copil de aceasta varsta