Business Dinner la Camera de Comerţ Arad, 21 Mai 2024
16.05.2024

Lansarea Serviciilor de Călătorie pentru Companii

Christian Tour, cea mai mare agenție de turism din România, în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, organizează un eveniment de lansare dedicat serviciilor de călătorie pentru companii. Evenimentul va avea loc pe 21 mai 2024, la sediul Camerei de Comerţ Arad, între orele 17:30 și 20:00.


Oferte Personalizate pentru Companiile din Arad

Evenimentul se adresează companiilor din Județul Arad, cărora Christian Tour le va oferi condiții comerciale și operaționale personalizate. Serviciile includ:

  • Cazare pe termen scurt și lung
  • Emitere bilete de avion
  • Transport terestru
  • Organizare de evenimente tip conferințe, team building-uri, workshop-uri, seminarii
  • Negociere cu furnizorii în numele companiilor
  • Consiliere în elaborarea și implementarea politicii de călătorie
  • Beneficii pentru vacanțele personale ale angajaților

Declarațiile Organizatorilor

„Turismul reprezintă unul din sectoarele economice cu perspective reale de dezvoltare pe termen lung, dar şi o piaţă sigură a forţei de muncă. CCIA Arad dorește să contribuie la promovarea obiectivelor turistice din judeţ şi nu numai, şi cred că putem derula o mulţime de proiecte, benefice pentru toate părţile implicate. Este important pentru noi, ca reprezentanţi ai mediului de afaceri arădean, să creăm oportunități benefice pentru comunitatea locală,” a punctat Gheorghe Seculici, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad.

Cristian Pandel, CEO & Președinte Christian Tour, a adăugat: „Chiar dacă în piață suntem foarte cunoscuți pentru concediile și vacanțele reușite în toate colțurile lumii, portofoliul nostru include și o suită de servicii pentru călătoriile sau evenimentele de business. Fie că este vorba de evenimente exclusiviste, în cerc restrâns, sau de conferințe și congrese grandioase, avem experiența, calificarea și creativitatea să ne ocupăm de fiecare detaliu.”


Detalii și Înscriere

Înscrierea se face online, completând formularul. Mai multe detalii pot fi obținute de la prof. Carmen Crişan, manager departament Formare Profesională, la adresa de email carmen.crisan@ccia-arad.ro sau telefonic la +40730 188 299.