Brazi aruncaţi pe străzi
16.01.2020

Ce fac arădenii cu brazii de Craciun? Depinde de gradul de civilizatie al fiecaruia. In timp ce unii pomi sunt dusi la ghena pentru a fi colectati, atii sunt aruncati aiurea pe strazi. Si exemplele de acest fel sunt din pacate numeroase ceea ce vorbeste despre gradul de educatie si cel civic. Al nostru al ardenilor, cei care ne aratam plini de admiratie pe retelele de socializare fata de curatenia din alte tari. Ba mai vrem si o tara ca afara.

Un exemplu concret de creativitate se afla in plin centru al Aradului. Un concetatean dupa ce a luat podoabele de pe bradul de Craciun s-a gandit sa il infiga in pamant tocmai in fata Galeriei Alfa. Poate prinde radacini si ne trezim cu un falnic pom in inima orasului.

Sa revenim insa la capitolul  'ASA DA!' Pentru cei care nu au aruncat încă pomii de Crăciun mentionăm ca acestia trebuie lasați în zona pubelelor sau la marginea carosabilului, langa ghena, în loc vizibil și pe cât posibil grupați în grămezi, astfel încât să poată fi ridicați de personalul societatii de salubrizare.