Bilete virtuale (şi) pentru meciul cu Turris
05.07.2020

Clubul UTA anunţă scoaterea la vânzare a biletelor virtuale pentru meciul cu Turris Turnu Măgurele, duel din cadrul rundei secunde a play-offului Ligii Secunde. Astfel, luni, începând cu ora 10, fanii arădeni pot procura bilete pe stadionul virtual şi îşi pot sprijinii favoriţii, chiar daca nu vor avea acces pe stadion. Preţul unui tichet va fi de 10 lei, iar acestea se pot procura atât online, de pe https://uta.iabilet.ro/ , cât şi de la sediul clubului, din Calea Victoriei, numărul 20. Dacă cele online se pot cumpăra oricând, cele fizice se vor comercializa în intervalul orar 10-18, mai puţin în ziua meciului, când se vor putea achiziţiona până la ora 14:00. În paralel continuă campania de achiziţie a biletelor pentru meciul cu Petrolul, până în momentul în care FRF va programa etapa restantă.

De asemenea, clubul, împreună cu autorităţile locale vor organiza vizionarea meciului cu Turris pe un ecran gigant, în Piaţa Avram Iancu, joi, 9 iulie.

Accesul va fi gratuit, pe bază de înscriere. Marți, doar pentru fanii abonați, iar miercuri și joi, pentru suporterii care nu posedă abonament.

"Modalități de înscriere:

- Telefon, SMS, WhatsApp: 0744 767 291

- Email: media@uta-arad.ro

Mesajul trimis trebuie să conțină numele, prenumele și numărul de telefon.

Termenul limită pentru înscriere: joi, 9 iulie, ora 12:00.

Hidratarea va fi asigurată contra cost de comercianții din zonă.

Clubul asigură gratuit dezinfectant și mască pentru fiecare participant. Programul zilei începe la ora 16:00, cu proiecția filmului aniversar UTA 70 de ani! Este interzisă introducerea în zonă a flacoanelor, sticlelor, dozelor și materialelor pirotehnice.

Procedura de organizare a vizionării pentru meciul UTA – Petrolul va fi repetată după ce FRF va comunica data disputării. Înscrierile făcute pentru meciul UTA – Petrolul nu sunt valabile și la meciul UTA – Turris.", se arată în comunicatul clubului. 

UTA-Turris Turnu Măgurele se va juca joi, de la ora 17:00, pe stadionul "Motorul" din Aradul Nou. 

Foto: uta-arad.ro