Baschet Arad luptă pentru reabilitarea sălii de sport din Nadăş
24.11.2021

Federația Română de Baschet va organiza la București, în „Arena de Baschet” din București, pe 28 noiembrie 2021, Cupa României de baschet 3×3 la feminin, ediția 2021.

Sloganul acestei ediții a Cupei României va fi „Joc baschet pentru tine!”, premii totale de 10.000 de euro. Federația Română de Baschet a lansat invitația către toate echipele de a identifica un caz social printre membrii comunității locale, iar evoluția echipei în competiție să fie dedicată – simbolic – acestui caz. Premiantele (locul 1-6) vor dona premiul în bani oferit de Federația Română de Baschet și partenerii evenimentului către cazul social prezentat.

Clubul Baschet UAV Arad a ales să susţină şi să lupte la acest turneu de Cupa României pentru cazul din satul Nadăş, judeţul Arad. Împreună cu Cetatea Voluntarilor şi cu alţi susţinători ai proiectului, îşi doresc să contribuie la reabilitarea în totalitate a sălii de sport din zona respectivă. Este şi singura locaţie disponibilă pentru copiii din cele opt sate aparţinătoare comunei Tauţ, o sală de clasă cu echipamente de peste 60 de ani vechime.