Bani de la CJA pentru hrana elevilor si preşcolarilor, la Lipova
08.02.2022

Consiliul Județean Arad a repartizat orașului Lipova 257.000 de lei, pentru semestrul II al „Programului pentru școli al României”, pentru cele trei tipuri de produse: produse de panificație, lactate şi fructe și pentru punerea în aplicare a măsurilor educative.

De acest Program beneficiază copiii din grădinițele de stat şi particulare acreditate, cât şi elevii din învățământul primar şi gimnazial din orașul Lipova, în anul școlar 2021-2022. Primăria Lipova va derula individual procedurile de achiziție a produselor, care vor fi furnizate în funcție de necesitățile concrete.

De altfel Lipova este singurul oraș din județ care gestionează acest program la nivel local.Ca urmare, am alocat această sumă din bugetul Consiliului Județean către administrația locală din Lipova”, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Pentru toate celelalte orașe și comune din județul Arad, Programul este gestionat de Consiliul Județean Arad, beneficiari fiind toți copiii care frecventează grădinițele și școlile din județ.